lördag 23 april 2011

Kemoterapi

Om man skjuter på folk finns det en risk för att de dör.
Blod från enhörning ska vara det renaste rena. 
Jag väger ca 10 kg.
Och allt var ett enda långt Castaneda samtal i en kort evighet.

Behold the mighty cockroach indeed! Sitter på ett café och iakttar gubbtrasa med tjugo år yngre baby mama importerad fru. De pratar inte. Hon drömmer sig ut genom fönstret. Han tittar på mig och skäms, slickar läppen och skäms. När de går söker jag hennes blick och försöker le mitt varmaste: Det blir bättre du, han dör kanske i sömnen snart.
Alt. du dör kanske i sömnen snart.
En enorm jävla skagenbaguette.

Det stod en vit ren på min gårdsplan en gång! Nästan som att se enhörning. Och en hund anföll mig med kärlek idag, det var på riktigt, den gjorde det! Den såg mig i verkligheten och tänkte: dig ska jag älska tror jag, och jag anföll den med lika mycket löv tillbaka, för det kan man göra med djur, de har vett och etikett. Ägaren stod förbryllad och ba: oj sådär gör hon aldrig med någon, detta var märkligt.
Och jag tog det som en komplimang, det gjorde jag. 

Beklagar viss frånvaro, detta är häxornas fel, kommer snart igen.
Kärlek
/
Svinet

Reaktioner:

6 kommentarer:

 1. Noga utvald av hund! Det är fint det. Kram och kärlek!

  SvaraRadera
 2. Finaste som finns. Kärlek och kram! Pyss pyss

  SvaraRadera
 3. Vore ju typiskt mig att gå & dö mitt i en mardröm eller nåt. Inatt var jag i någon slags underjord & hetsade fram & tillbaka. Det var mycket hets & stress men även en del kändisar. Antar man får vara glad åt det lilla.

  SvaraRadera
 4. Här ska inte dös i någon sömn! Fast tänk om, att fastna i en mardröm, stuck i en grotta med Tito Beltran och Baren Meral i tid och evighet, hu.
  Vilka kändisar hade du med dig i underjorden?

  Kramo

  SvaraRadera
 5. Har glömt det mesta men har för mig Lasse Berghagen satt på en stol i en tom utomhusteater av gammal grekisk typ. Inga poäng någonstans på det.

  Förresten, hört något konkret om Deutschland ännu?

  SvaraRadera
 6. Åh Lasse ja, haha.

  Nä intet hör ännu, men det verkar ingen ha gjort. de skrev något om att kolla noga efter fusk och så, sedan öppnade de tävlingen igen och nu är den stängd, vi får la se. I shall be very put out om jag inte får åka nuda, darn it.

  Krim

  SvaraRadera