måndag 5 november 2007

Gör kärlek inte hora


= Sommar, oskuld och renhet och hallojs.
Idag skrubbade jag spyan ur min finaste vita klänning, gillar att den gör att jag ser så snäll och oskyldig ut tillsammans med mitt långa jävla hår som man kan dra i. Teaterkläder är bara det jag har, den här bilden där den kan skymtas var innan jag sålde min själ till institutionsteatern och hamnade i fyllekoma och spydde ner hela den vita fina klänningen, var ett monster

Läser: Drömfakulteten, Scum-manifest, Karin Johannisson, Fables, blandade superhjälteserier, spelar Zelda och kollar Angel samtidigt. Najs kombo. Sara Stridsberg är blod och mord på liv och död, det är fint jag grät.
Det är väl ingen nyhet, vadsomhelst? Dom har gjort världen kall och grå mamma, varför gör dom på detta viset liksom vaffö då vaffö dåra? Jag ska tydligen lära mig självförsvar mamma... Och gå runt med tårgas... vaffö det vaffö dåra, varför skall jeg slås ihjäl? Trodde det var latte mammorna och papporna som skulle se till att deras tonåringar inte satt i timmar och blev avtrubbade framför porrinternet och gick ut och våldtog varann, skulle lära killara att lära sig själva att empati är rätt grundläggande osv. Det är så gammalt och tjatigt, jag hajjar varför folk inte orkar.
Rätt trist med samma gamla in och ut, att försöka förstå killens ego och alltid känna sig arton tusen år äldre och klokare, böja sig och krypa för någon som inte ser någon annan än sig själv.
Men
tänker inte särskilt mycket på män… eller kvinnor. Tänker mest på isbjörnar och kärlek. Man vill inte vara ensam, man vill bli älskad. Alla vill bli älskade men alla är ju svin, det går inte ihop.

Sex är bra, det är som en bra sport där man inte behöver tänka, jag önskar att män var lite mer som vandrande dildos istället för ihopkrupna och rädda, tvihåller vid timmar av prat, jag behöver inte snacka, jag har pratat så mycket – hör min egen röst i sömnen, jag har vänner – dom pratar bättre.

Tänker mest på djuren, på att jag inte borde äta dom. På min hund och hennes ögon, jag är för gammal för att lova.
Sitter som en hålögd zombie framför datorn och låter timmarna passera. Snart åker jag till skogen där det inte finns något bredband, det blir min räddning,
Fast
man vill ju inte vara själv, det kokar ner till det – pudeljävelns kärna. Och kärlek.
Jag är inte kvinna, jag är en jävel på kärlek. Jag är en tvättäkta hora och mamma och tandläkare, konstnär och mentalpatient också. Både choklad och en stor jävla överrsaskning och en leksak.
Artur rimbaud en tid i helvetet.
Jag vill ha en lekkompis! Någon som vill klä ut sig och gå på Hoochy burlesk klubbar med mig, vemsomhelst! Snälla, please!

Reaktioner:

Inga kommentarer:

Hat