onsdag 17 juni 2009

Lady gegga

Lady Gegga ™

Jag är kvinna. Jag är leksak med ljudeffekt. Circuit bend me over.

(ta det lugnt nu, jag ska spela pörrdrottning i nästa föreställning, det är tragik, det är offer, det är kvinna)

Fyra dagar utav intensivt jobbande. Mer knott än mjäll i håret. Ett liv i succé. Idag t ex överraskade jag mig själv genom att slänga mig på bussen till Luleå, hann inte helt med där. Var lite hårt att hasa runt med kaffeläpp iförd endast kristightsen vi senast såg på Mona Seilitz 87 men såhär var det:

Det var spännande.
Staden: kom inte hit o bläng – vi bor faktiskt här. Det är hårt, vi har natur, hav, cash – det är ett helvete.
Staden där alla kvinnor är gravida med tribalbroilers i foppa, och alla andra är suicidala. Snaggade rödbruntonade tanter med för mycket kajal…

(asså ta det lugnt nu, Stockholm är värre)

Blir påkörd av en kille på cykel, han är kingen på sin hojj/gitarr/pc, kommer så att vara resten av livet medans tjejerna tröttnar på att vänta på att han ska vakna och flyttar.

Bite me!

Jag köpte orangea plastsaker på kupan, sedan satt jag på Börjes kondis och räknade hur många broilers (ja hon sa det en.gång.till) jag kunde spotta, tappade räkningen. Började hallucinera att alla i hela världen var skalliga stora män med tribtatueringar i gympabrallor. Efter det gick jag runt ett tag och ojjade högt för mig själv, kollade skor: gladiatorsandaler mig i rassen asså.
Upptäckte att jag hade en prislapp fastklistrad på benet, jag kostade 30 spänn – SÅ JÄVLA TYPISKT.
Kände mig lite tragisk a la: I volunteer my soul for murder alt. ställer upp till val i Iran. Tänkte att det någon gång skulle vara kul med en liten kille att hålla i, någon som inte darrar på manschetten… Någon man kunde hångla upp och ned och hittan o dittan. Jo eh jag hyrde filmer också… Wallander Valkyria nåt, sådana där äta chips och prata med teven, göra lite allt möjligt men ändå hänga med i plotten filmer. Och re-public offence och co-co + apelsin mer – så bebis är jag. Slängde mig sedan på bussjäveln och noterade att jag troligtvis missat värsta roliga konstgrejen på finhuset.

Och så i Ipoden – Ola, ÅH!

Körde bussbingo med mig själv:
Thaifru i någons baksäte
Check
Ryska i någons baklucka
Check
Roadkill
Check
Renjävel
Check
Skog
Check
Potentiell konst/någons trädgård
Check
Konstigt djur/kvinna
Check

Mera Ola!

Funtar på hur jag ska klara att genomföra mitt projekt och samtidigt behålla någon slags integritet. A day in the life of a pornstar liksom. Ta av dig broilerhatten.

Fick en nicookick av Ola och co-co i kombo.
Wiihoo.

Dagens affisch:
”Fira midsommar i fiskekyrkan”
Åh hjärna! Begrav dig med en fisk i ormgrop med sju sorters rakade inoljade män som luktar pez, yeah.

Hits for kids!

Har fantasi. Tänkte ihop en välkomst kommitté som väntade på Morjärv station, flaggor och tårta. Folk ba: Hipp hurra! Stina - klapp klapp klapp!

Hur ska det gå?

Jag som Arwen:
-Heila loth loi!
Enhörningarna av dataanimerat vatten kommer och sköljer bort.
Turen har vänt, nu är det din tur, när den här signalen kommer: brroinng - så är det dags att vända blad.

4 kommentarer:

 1. vet inte hur mycket pepp anon på internet kan erbjuda men iallafall, det du skriver är lysande och roligt. synd att man bor i fel del av landet och av olika skäl förmodligen aldrig kommer kunna se knif2 eller vad detta nu mynnar ut i.

  lite dåligt

  bear with me.

  SvaraRadera
 2. Inte dåligt alls!
  Mjo jag skämtade till det lite kärleksfullt, men det känns bra att ha en anonym trevlig kompis någonstans därute. Tyvärr har jag nu stängt av anonymfuntionen i kommentarsfältet, är så rädd att någon galning ska börja skriva elakheter, har sett så mycket sådant på sistone. Men det borde funka att kommentera ändå. KRAAM

  SvaraRadera
 3. du har väl inga haters här eller? men ja det funkar. om man har ett konto som jag tydligen hade!

  SvaraRadera
 4. Haters schmaters, nej inga ännu - men de kommer väl, som döden, i parad - med ugly hats.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.