torsdag 18 juni 2009

Midsommar schmidsommar

Skjut dig själv i benet sju gånger, kasta tre stenar i en laxask och hoppa över den /skippa stenen nio varv.
Dröm sedan om mig.
Och om fisk - med mig under huvudkudden (kippandes efter andan)
Flipp flopp

Vem älskar dig mest? Vem tänker på dig när den ska sova?
Är du din favvo?
Flapp
läpp
sa att du
slapp?

Idag var jag i Kalix och åt wienerbröd, episkt: hah hallucinerade vidare – att världen endast bestod av äckliga gubbar, att killar blir poppis när de tycker synd om sig själva, att folk jag fastnar för alltid fastnar för någon annan - gärna min kompis, att en massa folk dör överallt hela tiden, att det finns 3500 tigrar kvar i hela världen, att det är ännu en högtid som nalkas med följande:
”mehn varför är du här själv, leker inte du med de andra tjurarna osv?” ”vad ska du göra däruppe hela sommaren?”
- Jo asså det var en hemsk ”olycka” alla mina vänner dog, min pojkvän är å dansar salsa i Helsingfors, mina syskon är på ridläger, mina barn är på väg, mina pengar finns på banken, jag har koll på alla papper, ingen har dött, jag är poppis asså. Allt är grreat!

Men det var bara en ond dröm. Återvände till Gotham city, till min lila kavaj som jag tjackat för maffiapengar, mina små gadgets, mina små slavar och mitt världsterrorherravälde med ett wooha!

(alla sitter framför datorn och gruvar sig i detta nu)
- Åh herregud man får ju inte höra av sig för mycket för då verkar det ju som att man inte har något liv och det är ju skämmigt. Alla har väl det, eller? Alla sitter visserligen online och påstår detta dygnet runt men… Asså… Busy.

Pinsamt att bry sig om och trösta då: asså jag är sten, throw me i ditt glasshus.

Svaret på allt ovan:
Nej.

Börjar misstänka att jag är en Asssspberger… Apberget? Apbergsget?
Så jävla duktig på att hoppa på klippor, matte och… svårigheter att connecta. Rainman och jag?
Eller så lever vi bara i en jävligt märklig tid.

Mamma berättade om en patient hon känt som tog livet av sig med en bajonett, och andra som tuggade glödlampor för att få ett snabbt? slut på eländet. Grannen berättade att en man här i närheten hade kört sin bil fort in i en klippa för att sedan studsa över räcket ned i älven… han var tydligen känd som deprimerad och självmordsbenägen. Är jag också känd som det? Blir jag mördad kanske ingen tror att det var mord, bara ännu ett mystiskt rituellt performance självmord i raden av mystiska rituella performance självmord.
Eller hajjar folk att man är ganska skrattig för det mesta?

Hur många timmar stirrar du på den här skärmen varje dag? Vila jacken lite nu kompis. Ge dig själv en klapp på kinden, stäng av datorn och dröm om gris. Liten rosa klump skuttar fram liksom mrrrr hopp hopp hopp, det finns hoppetihopp.

Du är pärlor för svin.
After eighten på dina föräldrars päron.

3 kommentarer:

 1. Stina, du är så begåvad. Jag har ätit ostkaka. Snart ska jag äta grillad älg. Sant. Här är kallt men mycket vackert. Jag blir så avundsjuk när jag läser att du jobbat hårt i fyra dagar. Fy vilken tråkig kommentar. Det är ju skitbra förstås. Du fattar.
  Ingen björn än så länge. Hunden går bananer hela tiden, det är rörande. Övergivna hus. Lupiner i vägrenen. Tjärblomster, smörblommor, hundkäx. Ha det fint i Norrbotten. Jag ser fram emot ölen. Kram.

  SvaraRadera
 2. hoppas att det är en märklig tid vi lever i. vet inte så mycket om hopp däremot. kanske blir allt bra i slutet

  SvaraRadera
 3. Vad fina ni är, såg inte kommentarerna förrän nu, har inte vart inloggad.
  <3 <3 och <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.