måndag 15 juni 2009

Pippalotta rost

PLAGUE * UNZ UNZ UNZ * PLAGUE PLAGUE PLAGUE PLAGUE PLAGUE

I dare you att åka upp hit till skogen och slita datorn ur min hand, hade vart schönt. Vi kunde umgås, ha samkväm och kolla Buffy the vampire fluffer.
Man kan höra gök rakt i örat, få bautamygg i ögat, se älgbebis ta lifvet av sig, se renbebis springa för livet vid åsynen af dig, se snygg karl springa för lifvet vid åsynen af dig, se stygg karl skälla ut sin mail order wife på konsum, höra banjon i fjärran (puss puss Donny) OCH se björn i skogen:

För övrigt ska jag hälsa på pappans grav, det var för länge sedan, samt åka till Luleå och köpa sprit så jag slipper vara vid medvetande på midsommarafton. Följ med på den spännande fortsättningen av "the loser summer" med kladdtransan.
Över och ut.

7 kommentarer:

 1. Shit, en björn. Hade du vovven med? Hur många gånger sneglade du bakåt på hemvägen? På onsdag åker jag in i radioskugga men återfinns i Stockholm den 23. Kaffe. Eller kanske till och med en öljävel.

  SvaraRadera
 2. Jepp, cyklade som en dåre samtidigt som jag sjöng "fly me to the moon" svinhögt, Nancy sprang omkring och såg glad ut. Ja det är väl midsommar eller något här i ångestbotten, sedan öljäveln - min favvo! Puss puss puss

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha! Jag har alltid undrat vilken låt som skulle dyka upp först i skallen när jag ser en björn, och din låt är - Fly me to the moon! Underbart! Och jäkligt läskigt också. Björnar är ju inte så förtjusta i hundar.
  Jag hoppas verkligen att Daisy håller låg profil när vi nu åker upp till björnrike. Pust! Och öl.

  SvaraRadera
 4. Den där pestbilden påminner mig om ThunderCats, om nu någon minns dem.
  ...
  ...
  ...
  ...
  Ni minns dem inte, eller hur?
  Här: http://thunderbaseball.files.wordpress.com/2009/06/thundercats.jpg

  Och på det: "jag vänder".

  SvaraRadera
 5. Thundercats - ringer svag klocka, ding ding.
  Och på det: Lite bortjs

  SvaraRadera
 6. jävlar i helvete, en björn. rätt så okej början. det här kan ju bli hur häftigt som helst

  SvaraRadera
 7. Kristofer: Vi får hoppas på det, med ditt pepp så kanske. Bear.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.