onsdag 4 juni 2014

yeah yeah yeah

-->

Flickan döden sparven kråkan kniven mannen filten skogen snubblet krocken döden döden döden björnen draken guldet prinsen dvärgen penis kuk.

Jag vet inte mycket men jag do vet this: människor som förväntar sig att du ska vara spännande exiting och överraska dem för jämnan med att inte vara normal is not goda vänner. Du får bara prestationsångest, det blir inte bra. Du känner dig tråkig i samtalen och är hela tiden rädd för att eländet ska tröttna. Det var lektion 1 i dålig vänskap. Det kommer fler.

Passive agressive lovers burping in the night.
Patte smith... Bra rollerderby namn.

Så många år av ensamhet.
So many years.
We be whoring out.
Man är kvinna.
Man är Yoko.
Det är förvirrande att leva:
Du sliter isär manlig vänskap bara genom din existens. Du är en dominerande matriark bara genom att vara tydlig. Du har en kropp som kan bli gravid och det ger folk angst.

Scen1.
Rekvisita:
Spåkula.
Cigg.
-Jag är Mona Månstråle. Jag är häxa. Jag är pollen.
Gå ned i mörkret.
Det är som en skorpa, på mina ögonlock.

Dagens dikt.
Arbetarbarn. 
Barn till psykiskt sjuka arbetarbarn.
Växer upp i fel område barn.
Ständigt the underdog barn.
Räkna likes på Instagram barn.
Får aldrig lika många. Barn.
Slänger sig framför tuben barn.
Vi som inte sett våra päron sippa på ett glas of wine till kulturnyheterna utan slafsa på en bib till tonerna av nuthing.
Barn.

Needy pig.
Vi styr våra djurs sexliv.
Mit an iron fist.

Fatta att det i detta nu finns någon som på allvar leker vampyr, som trycker två fejktänder in i någons stackars hals och ba kör.

Gris leder till motgång.
Girls in the front. Tänk slapstick nu.
Tänk foglossning.
Tänk separatism. Sug på det ordet.
Tyck synd om dig själv.
Tyck synd om någon annan.
Få hybris.
Spring.
Släpp allt.

Jag heter James Franco, jag är konstnär, poet och filmstjärma, nej jag heter Calle Schulman och jag gör soloföreställningar om livets mening, nej jag heter Justin Bieber och det är jag som är mammon. Jag sjunger såhär ba: Aaaaaaaa yeah baby yeah, love it when you bend over and take my fist like a champ.
Boom boom kackerlacke lacka boom.

Barn som headbangar till Fontän barn. Man undrar om grannen har mördat sin fru. Barn.
Askungen.
Bam!
Undergången är också värd att fira.
Skaka någon medvetslös.
Engaging feromone mist.
Inatt jag drömde:
En pinne som blev en vampyr, kunde bara skjutas i huvudet. Återuppstod varje dag. Nazister överallt, ständig skräck och förvirring.

Shit alltså. Fan.
Bakar en sockerkaka.
Fan.
Bakar en sockerkaka till.
Jag kan inte hjälpa det men jag är så avis mannen.
Eller fast sörjer du att du alltid kommer att få spela samma roller? Eller att du inte har några bröst? I would like to show you my collection of art.
(fontän exploderar)

(exotisk musik)

Äter upp hela sockerkakan.

(väser)

Jag är inte dålig, jag är bara tecknad såhär.

Undrar om Tom Cruise löptränar mycket?  Din nyckfulla passion triggar mig?
Omg.
Jag vill ha en såndär dataskärm som man bara drar upp i luften som de har i alla filmer. På den skulle jag ha blueprints och porn.

Dagens text i kategorin: jag skriver hur fan jag vill, orkar inte strukturera.

Tjo pip!
Svinet

2 kommentarer:

  1. ORDPORR! Typ sådär oh oh oh oh yäähh!
    Är så mycket wowigt här så jag vet inte inte ens vilka trådar jag ska dra i men kan säga att andra stycket om att folk förväntar sig att man ska vara spännande och asskojig är en av de anledningar till att jag helst undviker mänskligheten. Dock så kan jag personligen inte skylla min prestationsångest på att andra förväntar sig att jag ska vara jätteexiting utan det är väll mina egna inre tvång och känner jag att jag inte kan vara vara kul och som en enda stor smittande glädjebomb som drar med andra på spännande saker så får det vara. ( Och you know, dom där klassiska filmerna: Halvdeppig, grubblande pojke träffar levnadsglad, utåtriktad och härligt tokig flicka som plötsligt gör hans liv till ett enda stort nöjesfält, öh.) Har nån slags fobi för att bli ertappad och grovt avslöjad med att vara det tråkigaste tinget ever.

    SvaraRadera
  2. Svår. Inte tråkig, full av life säger jag. Och vi vet alla att människor som håller på sådär och insinuerar att man inte roar dem mår ganska kass, gärna mer käss än en själv. Vi föddes inte till jorden för att hoppa runt och clowna för varann, och med vissa är man som man nu är, sig själv och det är ju dem man ska ge sin tid.

    Idag känns som att någon tryckt ned en tratt i min hals och hällt i en lastbil med aska, eller iaf ett flak. Så din kommentar blev som en varm vind mitt i allt geggande, tack. Hjärta, värme och peppen lej!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.