onsdag 2 december 2009

Swedish meat

Det är fullt av flugor i min lägenhet, master.
Jag satte julmust i halsen samtidigt som huvudkaraktären i Drag me to hell. Det spökar här också ty julmusten tog plötsligt ba slut?

To infinity and beyond!
Jag råkade just nästan tända eld på min lägenhet. Skulle helst vilja vara belgisk blå som Arnold typ och gå runt i en stor kostym av Lego och skråla saker som: I see people as vermin! medan jag pepprar dem med... salt o peppar?'

Man vet ingenting om någon känns det som ibland. Man försöker lägga ihop folk som små pussel men så ba: Åh neeej Rubiks kub!

Drömde att en man stod fastknuten i ett torn, en skitstor kyrkklocka dunkade in i hans mage igen och igen tills den sprack (magen asså), ut kom en massa vita slemmiga bubblor som flög runt i luften. Då vaknade jag och satte på radion som spelade den här.

Fast.
Egentligen vill man ju bara sjunga och dansa som Beyonce.

4 kommentarer:

 1. Julmust är vår dimensions ektoplasma, så jag tror det kan vara något bra...en komplimang till och med? (dessutom är det gott)

  Men det spelar egentligen ingen roll för här är det varmt & skönt, en tillflyktsort liksom. En oas i all allorstädes närvarande dumhet. För med legoksotym eller inte, people are indeed vermin.

  SvaraRadera
 2. Hehe, vad bra. Ektojulmust, det är nog helt sant.

  Har tagit min tillflykt till Legohänder i Berlin, lite opraktiskt men... funkar. Nu blir det klumpigt glühwein för alla slantar.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har dött i arbetsrelaterad sömnsjuka så det är mitt spöke av antimateria som skriver det här. Människor är vandrande Rubik-kuber med inbyggda slumpgeneratorer som hela tiden fuskar och ändrar på färgerna. Jag gillade inte ens den vanliga kuben. Eller typ så här: http://open.spotify.com/track/5pK7DjRttZmdiswZGsYR4K

  Men....pepp?

  SvaraRadera
 4. Joda pepp! Jag lever utan dator och nät ett tag nu så jag komer vara lite tyst och frånvarande. Åker till slen imorrn, det känns pepp. Kan bara försöka peppa med en: Dr peppers pepperia!

  Stora krampen

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.