torsdag 17 december 2009

En svensk skog tiger

Dagens julpyssel: se vad roligt man kan ha med sitt hjärta, en tepåse och en tändsticka. Beyonce can u handle IT liksom.

Kallar det "tea bagging".
Dagens paroll:
Vägra vara meningslös!
eller
Våga va tjej!

Kära ni.
Idag blev jag nermejad av ett gäng pensionärer med stavar.
Translation for “all” you international readers: Dear loved ones, today I got hacked and slashed by a group of retards with pointy sticks.

Går/gick runt med vovven i iskall snöstorm och funderade på tantiga saker som snurrar i huvudet efter en överdos med parfokuserad populärkultur.

Went hither and thither with le dog qui s `appelle Nancy in ice cold snowstorm and contemplated pop-culture topics that´s been stuffed down my throat this past week. Last night for example I watched the horror of a movie called Bridget Jones diarrea, It still burns my eyes Master. Before that I was trapped on an airplane with my eyes glued to Julie and Julia – a porn flick where Mrs Streep is pushing it real good for the Oscar with a voice of a nitemare transvestite (Think trannie in Little Brittain for ex). After that they made us watch Ice age 3 and now my life will never be the same. Blinded by the light. Blinded by the evil light. Blinded by the evil light of deception Master. I feel like Elin with the golf club/stick and the world is my Tiger.

Nu gäller det som fan att tänka på sina favvisar, att veta att det finns andra folk därute än: parmiddagar, bebis eller cynisk, sur och depressiv. Det finns annat. Det finns Lothlorien och Marshmallowmannen, det GÖR det. Man måste inte börja göra saker saktare för att få tiden att gå.

Now is the time to think about people like: Candy Darling, Joker, Grace Jones, Sarah Connor, Haldir, Sandman, V, Varulv, Simone De Beavouir, Klaus Nomi, Valerie Solanas, Andy Kaufman, Lenny Bruce, J.R., Alejandro Jodorowsky, Kenneth Anger, Kathy Acker, Diane, Enhörning, My little Pony, Super Mario, Conan, Hjältar och monster på himlavalvet, Tove Jansson, John Waters, Little Edie,
Tomten, alla jag glömt namnet på, er, vemsomhelst och many more.


Det finns haha och tjo och hej bortom dina vildaste fantasier, ty inom ramen av dina fantasier ryms inte allt det som du vill, bara det du kan föreställa dig att du vill. Lyssna på farbror tomten nu. RAUS! FORT!

Sigh

Det finns textrader som jag tror de flesta känner igen sig i som t ex:
There are song lyrics most people feels right at home with like for example:
Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav.
Eller:
You sit there in your heartache, waiting on some beautiful boy to save you from your old ways.
Eller:
Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,
du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Eller:
Lillebror bli aldrig som jaaaag, aaaaaaaah.
Eller:
Hela livet var ett disco men hur kunde det bli så svåååårt.
Eller:
She's nothing like a girl you've ever seen before nothing you can compare to your neighborhood whore
I'm trying to find the words to describe this girl without being disrespectful.
(and you failed bitch)
Själv kan jag lättast identifiera mig med rader som:
I feel more at home with:
Die motherfucker die, die by my hand, I creep across the land.
Eller:
So bongo, bongo, bongo I don't want to leave the congo.
Oh no no no no no
Bingle, bangle, bungle I'm so happy in the jungle I refuse to go.
Don't want no bright lights, false teeth, doorbells, landlords.
I make it clear.
That no matter how they coax him.
“Whoop whoop”
I'll stay right here.
Eller:
En sliten grimma hänger i ett stall.
En blanknött sadel ligger på en pall.
Frågar du varför jag tårar bär
blir mitt svar: Min ponny borta är...

Drömmer så konstigt för tiden, om samma människa, eller just den här människan dyker upp framåt vargtimmen, så vaknar jag av att drömmen är så bra, kommer på att just fan det var bara en dröm och försöker depraverat somna om igen.
Det jag minns av inatt är: han skulle ta körkort genom att rida en häst genom en skog och leta efter mat, han skulle följa den doft han gillade bäst och sniffade sig fram till pytt i panna. Så skulle han fylla på hela sig själv och hästen med pytt och sedan raca tillbaka till start och den som var snabbast fick körkortet?
Anywhou – jag stod i en övergiven simhall och bevittnade alltihop, hästen snackade, de bråkade, hästen ville inte fyllas med pytt i panna och det kan man ju förstå.
Sedan drömde jag att min kompis hade sytt saker av olika grejer jag gett henne, hon hade sytt in dem i kuddar och lakan.
Så var den där människan tillbaka igen, den här gången var allt i Snövit ljus och glittrigt och vi var barn och det var julkalender eller han var barnstjärna… Iaf poppis. Så tittade jag närmare på honom och noterade förundrat att han krackelerade, hade bruna tänder och log på ett korrumperat sätt. Då vaknade jag, av ingenting.
Man ska akta sig för poppis killar och tjejer. Det är som ett kinderägg: en överraskning, choklad, en leksak och ett övergrepp. (citat copyright SOL)
Det är oftast den som sitter till vänster om den populäre som är den man vill leka doktor med. Egentligen. Vi vet alla varför så det är ingen idé att jag trallar igenom det där en gång till.
Trots det blir man bara attraherad av människor man hatar.
Livet är kinky that way.

Life is kinky that way.

Snart är det jul va? Bråda dagar…
Skriv en önskelista och skicka den till mig – underhållning som fan aldrig tar slut.
Hälsn.
Jesusbarnet.
Seasonal greetings
Baby jesus

4 kommentarer:

 1. Finns inget att tillägga så jag lutar mig tillbaka & njuter av resan - utsikten, referenserna, härligheten.

  SvaraRadera
 2. Åh tack! Igen - dagens pepp.

  SvaraRadera
 3. Aldrig så stark kärlek och längtan som i drömmarna. Sen sitter det i kroppen hela dagen efter och påminner en om det man tränger bort. En gnistrande ren kärlek, sån som inte finns i verkligheten.
  Jag ska rensa förrådet i hjulhelgen. Hängeru på?

  SvaraRadera
 4. Ja precis så är det.
  Förråd i helgen, javisst! Bara hojta.
  Stora klimpen.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.