måndag 2 november 2009

Det lackar mot jul

Det enda jag önskar mig i julklapp är Twilight dildon…
Haha *spy* *rys* *gråt* *skratt*
Människan är lite konstig.

Det och en gubbe på radion som heter Randolf.

Att fly är livet osv.

Notes to elf.
Det är en skön känsla att känna att man inte behöver bli räddad, det är inte det jag vill. Jag vill bara umgås med alla möjliga. Så om jag någonsin skriver ett brev till dig med en fråga om häng över kaffe så ska du veta att: Jag behöver dig inte så mycket, vill bara umgås. Men jag blir hemskt ledsen om du inte svarar för då tror jag att du tror det, eller att du tycker jag är hemsk och vidrig. (hah still not over it liksom)
Anteckna det nu.
Folk snackar om skygglappar, har ingen aning om vad de pratar om. Det är skört med grejjer, måste få vara det, annars blir allt statiskt och gratis och trista grejer ist.

Sitter på sängen med benen i kors och gnager fryspizza. Det är skitkallt ute, och svart. Lyssnar på p1 och ojjar mig inför Polen, men jag tycker om mig själv ändå. Blir lite rörd av att jag sitter här mol alena i mitt lilla lilla proportionslösa univers och ojjar mig o lyssnar på p1.
Tänker på alla som gör detsamma, min kärlek till er.
Nu öppnar jag en julmust, skål.

4 kommentarer:

 1. Jag tänker ofta på det märkliga att man av en slump förfogar över 30 kvm på just denna plats, latitud longitud, och man spenderar massa tid just här och inte 500 meter eller 500 mil bort till exempel. Och hur mycket dessa 30 kvm står för. Och hur *liten* denna yta är i världsalltet. Och vad händer om jag flyttar alla mina pinaler och mig själv till en annan plats i staden? Och varför gör man inte det lite oftare? Och hur många currylinjer och -kors råkar finnas där och i vilket väderstreck befinner sig sängen och och och
  Stor lycka och glädje i Polen!

  SvaraRadera
 2. Vad bra ni är! Stora klappen.

  SvaraRadera
 3. Jo och tro mig, tänker mycket på den där bosituationen man har. Helst skulle jag vilja samla alla mina favoriter på samma gata, så kunde man käka frukost, läsa DN och hålla käft hemma hos varandra, man kunde laga mat, man kunde umgås. Det är väl därför folk skaffar familj, så att dem har någon att umgås med? Men bra grej att flytta, alltid.
  Krum

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.