torsdag 19 november 2009

Aaron Carter jagas av fogden

Lasse Kronér förstår äntligen vad Taube texten betyder...

Instängd på ett hotellrum i Trondheim i Plague town och vi sjunker.
Ställde in föreställningen igår och idag pga kollegas svinpest. Sluddrade i några minuter på Norsk radio imorse om att folk skulle komma och se vår pestshow. Fick lust att bita i mikrofonen och bara bröla som en satanist.
Miau.
Döden i Norge...

Den här veckan känns som en prövning denna höst full av prövningar. Jag kan inte sluta tänka på folk eller saker som jag borde slutat tänka på 1989. Vill hellre tänka på världen och elefanter med sina elfenben... samt lilla tiger, björn unt varg.

Så mår jag lite illa *spyr i munnen* av hela Twilight hajpen, vafan! Stephanie Meyer är mormon juh. Hela grejen känns som en stor ond konspiration för att tjejer ska drömma mer och jobba mindre för att tillslut hitta en slags kompromissad drömprins, skaffa ett par tre barn och stanna hemma, bli feta och drömma om en bättre drömprins… och sedan få elchocksbehandlingar mot sin livströtthet och tappa minnet, tappa brallorna… Men då föds det iaf barn så att Sverige kan stabilisera sin ekozzzzz.
Nej men asså New moon... Gläder mig såklart till varulvarna, ser ju helt galet bra ut med deras "från människa till varulv förvandlingar". 1-0 till dem mot den sexrädda vampyren.
Boken säger:
Du är bara en tjej. Sug på den.

Man är bara en tjej.
Rub IT in Mr populärkultur, please.

Dagens pepp:
Heja Sorsele! Sorsele chalala. Sorsele yeah!

8 kommentarer:

 1. Har aldrig sett Twilight. Däremot Lasse Kronér, vid spår 10 på Centralen när han satt med en laptop i knät & låtsades vara busy, men jag såg skärmen hela tiden & det hände ingenting, bara en massa skrivbordsyta utan action. Han tittade på mig & han såg att jag såg. Och då tittar han på mig som om det var JAG som var knäpp.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte heller nån koll på Twilight men konceptet du beskriver låter ju förbryllande bekant. Och jag vill bara vråla som en giraff.

  Sorsele däremot har jag koll på. Och alltså, Sorsele?

  P.S. Jag fick epilepsi av din film. Det var skoj.

  SvaraRadera
 3. Calle- Haha Lasse. Ja asså han kände sig avslöjad ba: men jag gör ju aldrig någonting egentligen och nu vet folk det...
  Sjukt. Sick I say! Det roliga är att hans sångröst kommer så oväntat med tanke på hans burdusa lattjolajban person, den är ljus och fager som en kvinnas.

  B- ja det är ye old rape me historia där mannen inte kan "sätta på" tjejen för att han kan inte kontrollera sig när han är med henne...

  Sorsele var på nyheterna, Sorsele är motsatsen till Vellinge, man blir glad.

  Epilepsi? På rikigt? Isåfall blir jag ledsen, om det var en slags själslig pepilepsi... Kudos.
  Kramp!

  SvaraRadera
 4. haha fan, du är så jävla alternativ och häftig.

  Du måste vara en djup människa, så djup och egen att ingen annan förstår.

  haha!

  SvaraRadera
 5. Tack för hatet. Kan du inte vara lite mindre anonym så att jag kan ringa lite till dig och vara djup och svåråtkomlig i ditt öra dygnet runt veckans alla dagar. Kisse miau.

  SvaraRadera
 6. Ja herregud.

  Och jaja, just det. *hobbydement* Ja Sorsele gjorde mig glad också.

  Det var nog mer som en själslig ECT-behandling. Och det var bra, jag vill ha mer ju.

  Krampen.

  SvaraRadera
 7. Hej Caniam.

  Det känns lite tråkigt att behöva säga det, men tyvärr är det bara du som inte förstår. Du måste vara en mycket dum människa. Dum och ytlig, vilket är en eländig kombination.

  Beklagar.

  SvaraRadera
 8. Åh sköna Helena! Du är också bra. Jag hejjar på dig, alltid!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.