tisdag 20 oktober 2009

Du vet att rappen är mitt liv


Asså ibland blir jag bara så jävla jävla trött på mig själv. Har ältat värsta obetydliga saken hela långa dagen. Kan inte någon bara bita mig i benet. Hey yo. Hoppas du mår bra. Har skrivit detta själv med dator och finger.
Hej.

7 kommentarer:

 1. jag kan bita dig i benet men risken är att det blir lite väl hårt (sett trouble every day?) såhär på gränsen till nervsammanbrottet.

  SvaraRadera
 2. Nej inte sett men Vincent Gallo är ju en favvo så det ska jag göra.
  Miau voff.
  Hunden bet mig i armen idag, det får räcka. Det där sammanbrottet du pratar om? Utveckla.

  SvaraRadera
 3. gör det. den är fantastisk.

  jag har problem att hantera livet i ren allmänhet. med nervsammanbrott menar jag ungefär lägga mig ner i likgiltighet och sluta försöka.

  SvaraRadera
 4. Hej du. Ja det här är ju helt fel forum att diskutera bristande livsgnista på men låt mig säga: du verkar vara en kreativ individ, använd det. Gör vad ful text/bild/lergubbe som helst men gör nåt bara.

  Ta långa promenader med guruhunden, jag kan promenera med dig. Tänk inte så mycket på livet, man blir liksom inte klokare av det. Min morsa brukar säga: HAJJA hur många hjärnceller du bränner på att grubbla. Man kan ju inte hålla på.

  Men jag hatar att man ibland ska vara så skör och liten, man borde ju bara bli förbannad. Slå någon liksom, någon annan än sig själv för en gångs skull.
  Jag lyckas ju styra livet i fel riktning hela tiden men jag ska fan sluta hata mig för det. Folk är så jävla usch ibland, man kan ju försöka vara mindre usch själv alt. Varför ta livet av sig när man kan förpesta tillvaron för alla andra? alt. Varför förinta sig själv när man bara kan skita i det, det är lätt. Det är lätt.
  Tänk så: phew, det är lätt.

  Ja jag vill bara peppa men är typ sämst på att ge råd idag, feber, gråtig, rastlös, fjortis, dissad, quasimodo osv.

  Stina
  Leg. psykolog?

  SvaraRadera
 5. Oj shit ser nu vad jag skrev.
  Asså jag menar ju absolut inte att du göra fula grejer men att man bara släpper sig lös och låter sig vara fri menar jag då.
  Haha suck.

  Stora krampen

  SvaraRadera
 6. förlåt för att svaret dröjt så jävligt, jag är mer eller mindre manodepressiv och kastar mig mellan extremer och blir värdelös på att kommunicera.

  förstår vad du menar men problemet är att jag har en total kreativ blockering pga alla omständigheter = största orsaken till min apati. måste förlösa den på något sätt men vet inte hur än. hur gör du?

  promenad låter förövrigt som en bra idé när jag stabiliserats lite så jag inte är alltför bitaibenetpsykotisk ;>

  SvaraRadera
 7. Ja gärna promenix, så kan vi gagga lite.

  Stina

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.