torsdag 22 januari 2009

Premiär 31 mars in the mountains

// Sons Of Liberty (Norge/Sverige) ”PRE SANG REAL: SONS OF LIBERTY 4”

Vill VI så mycket, VI älskar äh och allt möjligt och bara lita på det Völker, slappna Handel, luta äh tillbaka och, das der Liebe glaubt.

Alla älskar en-Gott återuppståndelse.
Söhne der Freiheit på riktigt Dunkelheit geht. För det är kärlek. VI Hin- und Herbewegung RSR I mörkret. Zu den rückseitigen Mittelalter gehen Sie. Wir kriechen über das Land. Wir fegen über dem Land wie Pest. Wir erhalten Pest. Zurück zu dem schwarzen. Söhne der Freiheit mehr släcker lampan. Vill VI tillbaka, zum då Mann fick bränna häxor medeltiden. Är VI inte där, det kanske inte är viktigt för Leute. Vad är viktigt för Völker? Är de Där? Det Är de Ju, det är ju självklart. Vill de Vara där? Det Tierarztmann ju inte, nej det ska VI inte prata COM. Huvudsaken är ju ATT det är mörkt så ATT Mann får ta på Sig själv.”

Sons of Liberty, vi sveper fram som pesten. Vi släcker lampan, det är mörkt. Mörkt som the dark ages.

Följ med ner i källaren, en äkta subkultur av människor som hålls inspärrade i allt från 2 veckor till 35 år. Nu kravlar de ut av Europas källarbodar och startar en förening.

Vi spärrar in oss i källaren tillsammans med er och kanske kan ni smita ut. Vi tror på att god stämning kan gro ut av tvång.
En är vampyr.
Vi vet inte vem, det får bli en överraskning.
En är forest family.
Vi vet inte vem, det får också bli en överraskning.
Ja. Allt får bli en överraskning.

Från mardröm till mardröm. Ett stycke på ca en timme

Sons of Liberty ble startet våren 2003, og består av de to scenekunstnerne Lisa C.B. Lie og Stina Kajaso. I fire-fem-sex? år har de jobbet med felles prosjekter og arbeidet mot å utvikle et eget uttrykk i skjæringspunktet mellom performance og tekstbasert teater. De har skapt sin egne unike sjanger der inspirasjonen hentes fra B-filmer, dårlig teater, pornofilm, Hollywood-musikaler – og all verdens mislykkede og plumpe forsøk på å oppnå ære og berømmelse.

Forestillingen er co-produsert av BIT Teatergarasjen.

www.myspace.com/sonsofliberty_oslo

Inga kommentarer:

Hat

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.