fredag 10 juli 2009

Nytt inlägg

Har du varit snäll mot dig själv idag?

Lite träsmak i själen.
Iförrgår: guldkista, jag o morsan satt och bölade ikapp, jag är skadad that way.

Ligger på kökssoffan, knirk.
Det luktar crack på teve. Här luktar ghb, jag köpte kiwiläsk och finnechoklad där idag. Kollade graves.
Orka lefva liksom…

Aouch.
Har inte städat sedan mammutjägarnas dal, att vara fräsch och alive känns så 2007, det är ganska rörigt rent visuellt. Men i pallet är det fascist rent, tänker på initiativlösa folk, som hör av sig när man redan har dött, då vill man bara spöka, kom ihåg det, anteckna nu.

Dagens video från mitt projekt:
Cum choc with a grossalug, ett misslyckat själmordsförsök med en vattenkanon. Den handlar om idag när min hund blev attackerad av en crazy katt, hon kunde inte försvara sig, sen gick vi på loppis, jag tjackade ett par ahlgrens bilar badbrallor och mammutboken, några örhängen man kan ge bort i fulklapp, någons kropp. Enjoy:

Fast egentligen ville jag bara vara lite obscen, jag är skadad that way. Den här föreställningen kommer att visas för en avtrubbad publik 05.00 en tisdagsmorgon, och vilken morgon!
(hänvisar till mitt inlägg om en nattsvart totalt humorbefriad tillställning utan clownnäsa)

Kvällens filmcitat:
Det svåraste är att älska någon man vet att man aldrig kan få.
/Mankell.
Pff!
Eller någon som är för dum för att hajja att du är den som den vill ha…
Eller det svåraste som finns är… Folk.
Amen

Eli betyder Gud?
Har skurit mig i fingret och har blodsmak i munnen.
Marken ska dricka mitt blo, kollar vampyrfilm och äter blodpudding. Blod. Blod. Blod.
Famous last words:
Kan man simma ut här när det åskar?
Är det okej om jag slickar på den här trasiga stickkontakten medan den är i väggen?
Jag tar en dusch.
Jag ska ta en fika med Stina.
Jag och Stina ska ta en tur i skogen…

Maria Kris Kaos.
Du får en sommargåva av oss.

Kända sista maskar:
Banankontakt.
Av tredje graden.
Det är Lafayette och jag här i tha wood. I det parallella univers vi kallar… Mordjärv. Det är ugglor och en gök i örat och chin?chilla, Bob, bib rosé och heartbreak Bates motel. Det är shit vad jag håller på att bli kär i vemsomhelst. Dodge släkten, dodge elakingar. Knota på. Shake your derriere och ba: uhh comin through give me some room life is gay.

Some male bondage, male intolerance, male abscence, male innocense? male syfilis. male bonding… Jag längtar till Mexico.

6 kommentarer:

 1. jag har ofta lust att kommentera men vet inte vad jag ska kommentera.
  jag vill äta bilar?

  det regnar.

  SvaraRadera
 2. Samma här.
  Fast här har det inte bölats förrän nu. Har just sett Eli och Oskar igen, har lämnat bilarna ute i bölet, ska försöka somna in till någon röst som läser någon bok i huset som Ernst glömde, gläder mig till din pjäs!

  Jag läser dig ofta, även fast jag inte alltid kommenterar - så att du vet.
  Krum

  SvaraRadera
 3. Huset som Ernst glömde - hahahahaha!
  Om du åker förbi Ahlgrenbadbralloraffärn igen, köp ett par till mig också. Så kan vi bada tillsammans. Och en grön bikinöverdel! Vi badar i Björkvik i vår outfit! Eller i Mexico!
  Jag är lite manisk. Det händer vart tionde år, jag får massor gjort och sen går jag och får inte tummen ur i nio år. Så nu gäller det att passa på. Jag har tvättat alla mattor och soffkuddsfodralen, dammsugit och skurat golven. Inne på toa också. Allt detta nämner jag förstås för att ge dig dåligt samvete. Men å andra sidan - du harvar med text. That rules. Over and out. Plus.

  SvaraRadera
 4. Det ska göras, handlas asså, de hade också tre backar med öronclips av varierande skönhetsgrad. Härligt med mani, you go! Idag är det en bluesfestival vid älven ett par timmar in i skogen, du skulle vart här. Annars drar jag nog till stan åt veckan, frukost på bellman ba: taget.
  Pyss

  SvaraRadera
 5. Yep, det är taget.
  Tre backar??!! Men öronclips från 80-talet? Då backar (haha vad rolig jag är) jag. Annars får du gärna välja ut ett par du tycker att jag ska ha. Pyss pyss

  SvaraRadera
 6. Asså hittade ett par med lila sten och liksom guldfjongar som slängde runt, men de är redan borta... Livets förgänglighet.
  Pös

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.