torsdag 6 november 2008

En kub

...Men
There´s always a big Billy butt.
Vilket ras.
Jag har prövat allt, prövat med gitarr.
Okej känn igen er sådär smärtigt nu:
Föreställ dig att du av en slump i grov patetisk fylla möter en människa som du omedelbart känner dig nära. Du beter dig som ett träsktroll - Shrek the horror och ba: I like to move it move it...
Ett två tre as. och full. Du ser dig själv suddigt utifrån och någonstans i bakhuvet hojtar en röst ba: Neeeeeeeeej! Vafan håller du på meeeee?!?
Människan (som för övrigt verkligen överöser med superlativ) får en helt feeel bild av hur du är ty du är ju en bra och vis människa i verkligheten. Sedan ses ni aldrig mer. När du försöker stalka för kontakt slash förlåt slash gud vet vafan man nu vill egentligen så är det tyst. Tystnaden vittnar om avsmak och pubertalt äckel. Då blir du såklart ledsen. Det var ju något som fastnade. Fel saker fastnar alltid på mig. Jag hatar det.
Ludd.
Våg av självhat ba Swooosh!
Men nu blir Obama president, det var då för väl i alla fall. Det finns en stor värld där ute, folk åker båt och dör, svälter osv.
Hm
Okej hah hajja denna pain kombo da: Du sitter på en flotte på väg till Yemen OCH har blivit avvisad.
Bummer.

Alla ba:
Fan
Fan
Fan
Det skulle vart
DU.
Men SLÄPP det där nu!
När man är frisk önskar man sig en miljard saker, när man är sjuk så önskar man sig En enda sak. Yes sir, kan vi prata om det istället. AIDS och dödlig sjukdom.
Idag exploderade jag med foten en väldigt blå plastmugg på en alkad tant som satt och sög på en banan i solen.
It´s the little things.

Mmm
Innan tiden började fanns:
KUBEN!
Rubiks kuben. Några ville använda den för gott, others for evil, and the cube was lost to the far regions of space… And just when all hope was lost… But we were already too late.
Dagen av Freudianska stavningsfel: Uncle Bobby B.
Alla drömmer ju så det finns ingen verklighet.
Wow det där var verkligen… djupish Stina.
Alla fantiserar om den där perfekta lovern men ingen ÄR en perfekt lover så det är ju ganska true blood. Ärtsoppa går inte att äta utan senap, no sir. Det blir som en halv rätt. I can´t boogie. Osv. Call me to test your sound. Vill du ha salladsufflé also? Sookie? Is that short for something? Suck it?

Ehm alla dagdrömmer ihop relation chips fredagsmys som en föreställning med början, fantastisk mitten och förhoppningsvis inget slut. Ingen slut heller, utan riktiga rejäla kvinnfolk med breda höfter och kunskaper in da kitchen så att säga, helst inte blondt trash för de kan bara... typ suga.
Kvinnor ba: Yes sir. We. Can. Boogie – nu kan vi snickra OCH laga mat så du behöver inte göra ett piss.
Sedan är ju folk ofta i ett förhållande, som de drömt om i hela sina korta liv och fan vad det aldrig är bra da… Shit för ett horigt gig.
Vad vill ni? Och framförallt vad vill ni mig? I have to ask my master först liksom. Vill bara vara lyckligt förälskad i mer än fem minuter, tack. Gärna ett par hundra år som vampire where wolf bad lövers.
Freudianska felstavningar
P(utin)lutar han Bondpojken medvedjev? Asså medvetet hah. Bad tan dessutom.

Jag sitter på citykyrkan i min Las Vegas klänning och njuter av att det är tjockt med folk ty då känner jag min plats på jorden och den är INTE i en lägenhet, No sir.
Min kropp har en konstig vridning. Inga vitaminer idag heller.

Inga kommentarer:

Hat

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.